Onze Ezels

Puur Silke

Ezel, geboren op 7 mei 2007

De uitspraak: 'zo koppig als een ezel' is speciaal voor onze ezel Silke geschreven. Silke is als laatste ezel in onze kleine ezelkudde gekomen en is te herkennen aan haar bruine kleur. Ze is lief voor kinderen en neemt deze dan ook graag mee op haar rug. Ook een picknickmand neemt ze graag voor u mee, maar let op dat ze deze niet stiekem leeg eet want eten is toch wel haar favoriete hobby. Geen enkel grasplukje is veilig wanneer Silke voorbij loopt. 

Puur Silke

Puur Frans

Ezel, geboren op 18 mei 2011.

Frans is in 2021 op Terschelling gekomen met zijn broertje Freek. Frans is een echte allemansvriend en wil wel graag knuffelen. Verder is hij lief voor kinderen en neemt hij ze graag mee door de Terschellinger natuur. Een geschikt wandelmaatje dus!

Puur Frans & Freek

Puur Freek

Ezel geboren op 4 juli 2007

Freek is in 2021 op Terschelling gekomen samen met zijn broer Frans. Freek is een fanatieke wandelaar en neemt je graag mee door de duinen & over het strand. Daarbij draagt hij graag je picknick. Hij is dus zeer geschikt voor een leuk picknicktochtje, waarbij hij graag jullie de mooiste picknickplekjes van Terschelling laat zien!