Gastenboek

Anita de Bruin

Dinsdag 2 januari om 13 uur met z’n zessen en de hond ons gehesen in de landrover van Benthem. Wat een fantastische middag hebben we gehad. Gelachen, oma werd gewezen op schelpen die in het tasje mee zijn gegaan. Maar ook mooie verhalen over Terschelling gehoord. We zijn opnieuw getroffen door de schoonheid van Terschelling, zijn bewoners, de natuur en de gastvrijheid. Na een bakkie in het drenkelingen huisje terug naar Puur. Bedankt! Ook namens Ria!

Jeroen en Cynthia

Wij hebben afgelopen vrijdag 8 december 2023 om 13 uur een rit over het strand mee mogen maken met een Landrover. Dit was met respect voor de natuur en de beste uitleg die je kunt krijgen.

Onze gids was een leuke persoonlijkheid met veel kennis van Terschelling. Wij zijn een stuk wijzer van wat Terschelling ons te bieden heeft.

Dank voor de rit, wordt oprecht gewaardeerd, groet Jeroen en Cynthia

Harm en Ilse

Van 23 tot 30 juni 2023 gekampeerd in een duintent " Zilt". Topvakantie. Dagelijks paard gereden op mooie Friese paarden met begeleiding van spontane en professionele jonge dames. Ritten (prachtige routes)werden mooi afgestemd op niveau en mogelijkheden van de dag. Flexibel bij boeken en bij vragen.ofwel alles top geregeld. Aanrader en komen zeker nog een keer.

Toine en Elly

Vanmiddag 24 juni een mooie huifkartocht gemaakt over de Boschplaat. Met de rolstoel was dit goed te doen!!! Er zijn oprijplaten en met een beetje vrolijke hulp geen enkel probleem. Anne vertelde veel over de omgeving, en ja we waren weer op.plekken waar we anders nooit zoude komen! Heel fijn en het weer was ook goed gezind !!

Kees Verseveldt

Vandaag een ontzettend leuke huifkartocht gemaakt door het mooie natuurgebied "De Boschplaat", de duinen en over het strand. Op het strand een lekker bakkie koffie met koek. Wat een gezellige koetsier hadden wij. Al zijn verhalen over het eiland, de natuur en het jutten waren leerzaam en heel amusant. Helemaal top!! Een aanrader voor elke toerist.

Els

Wat een prachtige huifkartocht door de Boschplaat. We zaten heerlijk overdekt op heel comfortabele banken. We komen al 40 jaar naar Terschelling, ik heb toch weer zoveel nieuwe dingen en mooie verhalen gehoord van de 'koetsier'. Wat een enthousiasme en een diepe verbinding met het eiland. We hebben genoten.
Ook zeer toegankelijk voor mensen die wat slechter ter been zijn, een mooie manier om volop het eilandgevoel te hebben: wind in de haren en grote stukken leeg strand.

Jörgen, Nel & Björn

Beste familie,
De tocht met de huifkar was schitterend. Leuke informatieve route met leuke hersenspinsels van de koetsier. Prachtige verhalen over het aloude beroep van jutter. Absoluut een aanrader, mochten wij ooit nog een keer naar Terschelling gaan, zullen wij zeker weer inchecken voor weer een schitterende tocht vol liefde en passie.

Familie Stuut

Wij rijden jaarlijks een keer bij Puur. Zij verzorgen de dieren - ook merries met veulens - heel goed, het is er netjes en schoon, ze geven goede begeleiding, in niet te grote groepen en je voelt je welkom als bezoeker. Wij zijn fan!

Babette Tilburgs

Nous avons beaucoup apprecié cette balade à maree basse, les bottes aux pieds où nous avons decourvir les merveilles de la mer , degutser des coques ,des algues …. beaucoup d’interressantes informations et anecdotes , tout dans une bonne humeur et belle ambiance. apres avoir pris connaissance des merveilles de la mer , nous sommes passer à table et nous nous sommes regaler de bonnes huitres locales et fraiches et super bien cuisinnees, conpliment au chef cuisto. Tout ceci arrosé dun bon proseco bien merite en bonne compagnie … bref cest une superde experience et je vous le recommande. le cadre est tres sympathique et tres joli. Merci pour cette aventure et à l annee prochaine. Babette Tilburgs

Marion van Merriënboer

14 april was het zover voor mij, na meer dan 45 jaar niet op het paard gezeten te hebben zat ik er die dag wel op. 2 uur lang door de duinen de velden op het mooie strand op een Shire genaamd Lieve gezeten. En lief was ze. Wat een enorme ervaring was dit. Het meisje wat ons leidde was ook super fantastisch, ik ben helaas haar naam vergeten. Maar ook alle complimenten voor haar. Ik kan dit ook alleen maar aanraden. Wat een belevenis. Nu spierpijn maar dat heb ik er graag voor over. De beleving is dan ook echt Puur.

Marion van Merriënboer

Op 12 april zijn wij meegeweest met de huifkartocht, wat een geweldige ervaring was dat. Ik en mijn man hebben genoten en wat kan Anne goed vertellen. Je zag het gewoon voor je. De tocht met de 3 mooie paarden ervoor is een echte aanrader. Je ziet de natuur op terschelling ineens heel anders. Gewoon doen zeg ik dan ook maar.

Hans en Deanna van Veen

Dinsdag. 28 september hebben wij een grandioze huifkartocht mogen meemaken met Anne .
Wat hebben wij genoten van de mooie verhalen van Anne en de lekkere koffie met Pondkoek onderweg.
Wie op Terschelling vakantie viert moet dit avontuur zeker gaan beleven , zoveel gehoord en geleerd over dit wonderschone eiland en zijn bewoners. Hartelijk dank Anne, wij komen graag terug voor nog eens zo'n machtige tocht met de huifkar met zijn drie prachtige paarden.

Marc en Jacqueline

Zaterdag 4 september hebben wij de huifkartocht gemaakt naar het drenkelingenhuisje. Los van de prachtige afwisselende tocht: wat een spreker is die man! Echt, Anne kan heel boeiend vertellen over het mooie eiland en de bewoners. Voor iedereen een aanrader.

Hendriks

Super leuke Huifkartocht gemaakt met geestige en interessante verhalen over het eiland, bewoners en natuur. Zeer goede begeleider Arne (of Anne)!!!
Einde van de dag, om 15.30, was een leuk klein groepje!

Mulder

Vandaag hebben we een huifkarren tocht mogen maken.
Wat een geweldige tocht!
Super gezellig en mooi! Lekkere koffie met koek. Echt top!
Heerlijke verhalen en interessant ook!! Bedankt.
De natuur was/is schitterend!
Ik hoop het nog een keer te mogen doen. !!

Anthony Ester

Wij hebben 14 dagen geleden een hele mooie huifkartocht gemaakt. Het was een hele mooie belevenis. De koetsier was echt top, met mooie verhalen. Ik ben nu alweer een week aan het werk, maar ik denk nog vaak aan deze mooie tocht. We komen zeker terug

Jan de Boer

Vandaag heerlijke huifkartocht naar het " drenkelingenhuisje" beleefd. Echt een aanrader voor ieder Terschellingerbezoek. Onderhoudend en " geestige" verhalen van de koetsier mogen aanhoren. Onderweg een lekkere versnappering aangeboden gekregen. Wie deze tocht niet onderneemt heeft iets van Terschelling niet meegekregen.

Marielle en Juno

Wat een heerlijk appartement! Niet heel ruim, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Opgemaakte bedden bij aankomst, voldoende handdoeken, zeep en shampoo van Rituals en heel veel hout om de hottub mee op te stoken. Leuk klus en als je eenmaal doorhebt hoe het moet, kan het grote genieten beginnen.

Super vriendelijke lui, geen vraag is te gek en schapen als buren is heel bijzonder. Lammetjes de fles geven en paardrijden zijn aan te raden, ook voor beginners (zonder hoogtevrees).

Tip: Neem vanaf de boot de bus en huur elektrische fietsen bij Zeelen in het dorp.
De supermarkt is wel een eindje fietsen en het waait altijd. In het dorp zijn alleen de basiszaken te vinden.

Angelien

Wat een gezellige middag hebben we gehad. Een rit met een 4x4 over het strand, mooie interessante verhalen van Anne. Een lekkere Choco met een heerlijk drupje. Een aanrader!!

Stefanie

27 oktober 2020; Het was een fantastische buitenrit! We waren met vier dames plus de 17-jarige Eef als een prima leidster!! Een rustige start door de duinen om eerst even te wennen aan de opgooi in draf van 'mijn' prachtige 5-jarige Fries Auke. Op het strand begon het te regenen en waaide het behoorlijk maar wij waren allemaal blij en opgetogen door de galop-ervaring die voor sommigen al enige tijd geleden waren. Heerlijk! De nieuwe eigenaresse van Jikke was heel blij met haar mooie paardje. Terug bij Puur mochten we onze eigen paarden aftuigen, bedanken en knuffelen. Als traktatie stonden daar een paar indrukwekkende en aaibare Shires. Bij de open haard wisselden we onze verhalen uit en konden we opwarmen onder het genot van een kopje koffie met chocolaatje. Met een paar prachtige foto's als herinnering, kijk ik alweer uit naar mijn volgende buitenrit. DANK!

Pagina's