Huwelijkaanzoek op Terscheling

Puur huwelijkaanzoek op Terschelling
Eerst gaat u bedenken of u de sprong wilt wagen en vervolgens hoe u het aanzoek op een leuke manier invult. Graag helpen wij u om het aanzoek geheel na wens in te vullen op Terschelling. 
Plaatsen: strand, duinen, bos, wad, zee, Boschplaat, grië, Noordsvaarder, Drenkelingenhuisje en.......... 
Vervoer: Huifkar, menwagen, koets, arrenslee, Landrover, authentieke Saab, te paard of.......
Eten/drinken: champagne, wijn, prosecco, taart, oesters, hapjes, drankjes, diner op locatie kunnen wij i.s.m. een cateraar verzorgen of na afloop brengen wij u naar een eilander restaurant. En wij kunnen zorgen voor een mooie mand gevuld met lekkers en bloemen, ringen of anders......

Eilandtijd na het huwelijksaanzoek
Uw partner heeft ja gezegd, maar omdat u hem/haar in eigen omgeving hebt gevraagd, gaan jullie gelijk weer aan de slag. Jullie belanden van de roze wolk - BAM! - gelijk weer in de realiteit. Het is daarom het leukst als jullie na het huwelijksaanzoek tijd met z'n tweeën kunnen doorbrengen. En wat is er mooier om dat op het eiland Terschelling te doen. Zodat u een zee van tijd met uw grote liefde kunt door brengen.

 

Puur overleg
Omdat het een verrassing moet worden voor uw partner kunnen wij op verschillende manieren contacten en zullen discreet met de communicatie omgaan.