Puur Terschelling en Staatsbosbeheer

Puur Terschelling heeft in samenwerking met staatsbosbeheer over het gehele eiland Terschelling  talloze routes samengesteld. De prachtige routes liggen van West tot en met Europees natuurreservaat de Boschplaat. Terschelling is een uniek onderdeel van het Waddengebied. Nergens is zo’n rijkdom aan planten en diersoorten te vinden. Staatsbosbeheer beheert het grootste deel van het eiland.
Graag rijden wij u door de diversiteit van de eilander natuur.

Per huifkar vertellen de koetsiers de vele eilander wetenswaardigheden, gebruiken en verhalen. Of wat er zich in de natuur op dat moment afspeelt.

Per Fries rijpaard kunt u over de talloze prachtige ruiterroutes die Staatsbosbeheer over het gehele eiland heeft samengesteld. Wij rijden in kleine groepjes, veilig en gezellig. Aparte ritten voor zowel de gevorderde als de beginnende ruiter.

Per menwagen kunt u over de vele men routes die Staatsbosbeheer over het gehele eiland heeft samengesteld. Heeft u altijd al een keer willen mennen. Maar het is er nog nooit van gekomen? Puur Terschelling biedt u de mogelijkheid op de bok te genieten van al het moois wat Terschelling te bieden heeft. Zowel voor de beginnende, onervaren of gevorderde menner!